Nieuwe groep van start

dinsdag 8 september 2020Nieuws

Op maandag 8 september 2020 is de nieuwe groep in het project van The NXT Chapter van start gegaan.
In deze kennismakingsweek zijn we van start gegaan met een vragen ronde in “interview style” waarbij iedereen de kans kreeg om in 5 minuten zo veel mogelijk te weten te komen over de ander. Na een gezamenlijke lunch mocht iedereen hun creativiteit kwijt op canvas. Na een middag schilderen kreeg iedereen de opdracht om de gemaakte schilderij te gaan presenteren. Hierbij zat er echter wel een addertje onder het gras: voor de presentatie werd er een verboden woord genoemd die niet gebruikt mocht worden tijdens de presentatie.

Partners gezocht

Heeft u een plek in uw organisatie of bedrijf die aansluit bij de jongeren in hun talentontwikkeling of zoektocht naar werk?

Meer nieuws:

Eind september start nieuwe groep!

Eind september start nieuwe groep!

Wij gaan eind september weer starten met een nieuwe groep! Heb jij zin in een tof avontuur? Meld je dan nu aan bij Pien (06-57265703) of Yamira (06-87633709) #startnieuwegroep #thenxtchapter #drechtsteden #mdt #talentontwikkeling #givingbacks #doemeemetmdt

Quote van deelnemer Summer Adventure

Quote van deelnemer Summer Adventure

Een deelnemer van Summer Adventure liet ons na afloop weten dat hij dankzij dit MDT-traject op meerdere vlakken is gegroeid. Wij zijn trots! #quote #summeradventure #thenxtchapter #trots #mdt #doemeemetmdt  

Summer Adventure ‘22 in volle gang

Summer Adventure ‘22 in volle gang

De afgelopen weken hebben wij zeker niet stil gezeten! Summer Adventure ‘22 is namelijk nog steeds in volle gang. We hebben onder andere de Grote Kerk in Dordrecht bezocht. Na 275 treden stonden de jongeren bovenop de kerk waar zij konden genieten van het uitzicht!...