Basketbalclinic en yogaworkshop in Sterrenburgpark

maandag 14 september 2020Activiteiten

Op maandag 14 september hebben we met de groep jongeren een sportieve dag gehouden. In de ochtend werd er door de jongeren een zelfgemaakte lunch genuttigd bij De Plint. Vervolgens zijn we in de middag naar buiten gegaan voor een basketbalclinic en een yogaworkshop in het Sterrenburgpark. Tijdens de basketbalclinic was het niet alleen leuk om sportief bezig te zijn maar was het ook erg interessant om te zien hoe de jongeren in de heetst van de strijd met elkaars kwaliteiten omgaan, maar ook moeten (leren) omgaan met teleurstellingen. Niet alleen tijdens het basketballen maar ook met de yogaworkshop werd doorzettings- en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Het was lekker weer en dat was extra mooi bij een sportieve maar ook vermoeiende middag

Partners gezocht

Heeft u een plek in uw organisatie of bedrijf die aansluit bij de jongeren in hun talentontwikkeling of zoektocht naar werk?

Meer nieuws:

27 september start nieuwe groep The NXT Chapter

27 september start nieuwe groep The NXT Chapter

De nieuwe groep van The NXT Chapter start op 27 september 2021. The NXT Chapter is een programma voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar die wonen in de Drechtsteden. Tijdens dit programma kun je in een half jaar tijd werkervaring opdoen, je talenten ontwikkelen en deze...

Video: ontwikkel je op JOUW manier

Video: ontwikkel je op JOUW manier

Check deze video met David Timmer van DOOR in Dordrecht, over hoe hij op zijn eigen manier een weg heeft gevonden...

Reptielenworkshop moet jongeren inspireren

Reptielenworkshop moet jongeren inspireren

Voor het project Maatschappelijke Diensttijd gaan jongeren op zoek naar hun intrinsieke motivatie en waar hun talenten nou eigenlijk liggen. Om dat aan te wakkeren gebruikt het project een opmerkelijke insteek: reptielen. “Ons werk is maatwerk,” zegt jongerenwerker...