Summer Adventure ‘22 in volle gang

woensdag 17 augustus 2022Geen categorie

De afgelopen weken hebben wij zeker niet stil gezeten! Summer Adventure ‘22 is namelijk nog steeds in volle gang.
We hebben onder andere de Grote Kerk in Dordrecht bezocht. Na 275 treden stonden de jongeren bovenop de kerk waar zij konden genieten van het uitzicht!🌁
Ook stonden er giving backs op het programma. We hebben namelijk een bezoek gebracht aan @louterbloemen in Dordrecht. Hier hebben onze jongeren geholpen met het schoonmaken van de hokken van de dieren. Daarna hebben zij nog even kunnen knuffelen met de dieren en de dierenambulance schoon gemaakt.
Ook hebben onze jongeren een bezoek gebracht aan het woonzorgcentrum Dubbelmonde @pzcdordrecht om een dagje door te brengen met de ouderen. Na met elkaar een kopje koffie of thee te drinken zijn we naar het park gegaan en hebben we gezellig gekletst en gewandeld! 🗣🚶
Summer Adventure is bijna afgelopen. Daarom zijn we gisteren met z’n alle naar pretpark @duinrell geweest. Voor veel jongeren was dit de eerste keer in een pretpark. Het was enorm gezellig en de jongeren hebben onwijs genoten! 🎡🎢

Partners gezocht

Heeft u een plek in uw organisatie of bedrijf die aansluit bij de jongeren in hun talentontwikkeling of zoektocht naar werk?

Meer nieuws:

Behaal je doelen met jouw persoonlijke coach!

Behaal je doelen met jouw persoonlijke coach!

Tijdens ons project The NXT Chapter word jij gekoppeld aan een van onze jongerencoaches. Deze coach begeleidt jou de komende 20 weken om jouw persoonlijke doelen te behalen. Wekelijks komen jullie even bij elkaar en zullen jullie samen aan persoonlijke opdrachten...

Eind september start nieuwe groep!

Eind september start nieuwe groep!

Wij gaan eind september weer starten met een nieuwe groep! Heb jij zin in een tof avontuur? Meld je dan nu aan bij Pien (06-57265703) of Yamira (06-87633709) #startnieuwegroep #thenxtchapter #drechtsteden #mdt #talentontwikkeling #givingbacks #doemeemetmdt

Quote van deelnemer Summer Adventure

Quote van deelnemer Summer Adventure

Een deelnemer van Summer Adventure liet ons na afloop weten dat hij dankzij dit MDT-traject op meerdere vlakken is gegroeid. Wij zijn trots! #quote #summeradventure #thenxtchapter #trots #mdt #doemeemetmdt